Boende & Mat

– med det lilla extra

Våra lokaler håller hög standard med bland annat kaklade badrum och öppen spis, och vi anpassar dem efter våra gästers behov och önskemål. Vi erbjuder som mest 62 sängplatser på gården.

Maten är viktig för oss

– varje dag en ny upplevelse!

Maten är viktig för oss på Söderåsens Forsgård, och vi lägger stor vikt vid den hemlagade menyn. Kvaliteten på råvarorna är hög, och vi använder i möjligaste mån lokala och svenska råvaror, även för de exotiska rätterna.

Inte minst för våra gäster med funktionsnedsättning är det viktigt att även maten anpassas. Vi vill att den ska vara både nyttig, god och passa tillfället. Den ska tilltala med både smak, färg och form, och vi försöker göra måltiderna till en njutning.

Bed & Breakfast

– varje dag en ny upplevelse!

Incheckning sker från kl 16.00 och utcheckning kl 10.00.
Lakan, handdukar och frukost ingår. Samtliga av våra boenden är rök- och djurfria. Om ni vill äta middag på gården så kan vi i vissa fall erbjuda detta. Minimum 10 gäster för att köket ska öppna.

Vi erbjuder som mest 62 övernattningsplatser på gården. Alla rum ligger inte på bokningssidan nedan utan bokas direkt av oss. Kontakta oss gärna separat för konferenser och specialarrangemang.